Dallas Buyers Club (2013) online subtitrat


Dallas Buyers Club (2013) online



Nu a fost un timp , nu cu mult timp în urmă , când Matthew McConaughey a fost pe punctul de a deveni o linie de pumn , în cazul în care nu o poveste moralizatoare , un odinioară nou - lucru - pe - the- blocul care a risipit hype timpuriu și promit pe escapadele goi implicând tobe Bongo și comedii romantice prost sfătuit . Actorul care a transformat capete într-un cameo - scenă furat din " Dazed and Confused ", apoi a cedat patologic de ambalare - publicitate savvy în său ecran de debut " grav " în " A Time to Kill " a fost lichidată într-un fel prin a face " Ghosts of Girlfriends Past . "

Un cuplu de ani în urmă , deși , McConaughey a recăpătat picior lui , revenind la foarte instinctele - partea veche , suflet , parte Gonzo - care l-am prins la marele spectacol , în primul rând . Cu filme precum "The Lincoln Lawyer " ( a se vedea ea, dacă nu aveți ) , " Bernie ", " Killer Joe ", " Magic Mike ", "The Paperboy " și sublim venirea - a - vârstă dramei din acest an " Mud " McConaughey a pretins locul său de drept în inima întunecată a Americii , un , puternic cameleon perfid al cărei anti- eroisme , chiar la sleaziest lor , aveau o puritate aproape pastorală și inocență .

McConaughey a dublat în jos pe persona în " Dallas Cumparatorii Club ", o alternativ chinuitoare și exuberant de teatru bazate pe fapte pentru care el a vărsat faimoasă aproape 40 de lire sterline pentru a juca un pacient slăbit HIV . Ca electrician Texas Ron Woodroof , McConaughey ofera performanta din cariera sa , nu caracterizat doar printr-o transformare fizica uimitoare , ci de un izvor nesecat de profunda compasiune și curaj . Impreuna cu co-star Jared Leto - a cărei transformare facial și corporal este la fel de uimitoare - McConaughey personifică un fel de aprins , all-in angajamentul pe care definește ecran care acționează la mai simplă și mai bune.

De la prima scena sa , " Dallas Cumparatorii Club" anunță ce fel de lume dură , chiar țipător care intenționează să locuiască : La un rodeo în care cowboy sunt aruncate în pământ ca darts curte , Woodroof pornește într-o sălbatic , gâfâind atribuirea de propria sa sub forma unui contact sexual furiș cu doua femei intr-un stand chiar în afara ringului . Este anul 1985 , și sfrijit , stringy Woodroof este lider durata de viață a unui " băiat bun de mare - Livin al cărui băut , jocuri de noroc și petreceri greu în cele din urmă prinde din urmă cu el sub forma unui gripa nu poate agita .

Doar că nu este gripă , și scena în care Woodroof învață de la medic Eve Saks ( Jennifer Garner ), care le-a contractat virusul SIDA este doar primul din mai multe în care McConaughey prezintă puteri stranii de exprimare , spontaneitate , de control și de reținere . " Dallas Cumparatorii Club" este nominal despre eforturile simultane Woodroof de a depăși stigmatizarea sociala si Buck instituția medicală și aduc non- FDA a aprobat tratamente pentru pacienti disperate . Dar într-adevăr filmul este despre alegeri , în acest caz, evoluție nerostit un protagonist de la homofobia la un umanism begrudging , vag bântuit , decizia unui actor de a nu căuta compulsiv dragostea și aprobarea publicului , și decizia de regizor pentru a păstra ceea ce ar fi putut deveni un zaharină parabolă de ridicare pe o margine mai riscante mai greu .

Director Jean - Marc Vallée păstrează " Dallas Cumparatorii Club" reală prin respingerea lucioasă în favoarea unui stil vizual mai liber , dezbrăcat - jos ; relatărilor, el a folosit numai lumina naturală de film , care păstrează subcultura de multe ori plin de semințe care Woodroof locuiește de a deveni prea confortabil . Dar dacă acea lume - de orgii trailer - parc și moteluri ieftine , dependente de droguri și prostituate - nu este tot dulceață și lumină , nu este lipsit de inimă . Moale sufletul , vulnerabil din " Dallas Cumparatorii Club" este un transsexual numit Rayon ( Leto ) , un inadaptat și coleg bolnav de SIDA care nesocotește inițial Woodroof dar care devine în cele din urmă partenerul său de afaceri .

Ca un inspirat realitate poveste vibrant , de cineva lipit -o Omul , precum și o istorie socială sobru și cronică sentimental de prietenie puțin probabil și dragoste , " Dallas Cumparatorii Club" ar fi mers prost în mii de moduri , cele mai multe dintre acestea având la face fie cu nejustificată sau pompos auto- seriozitate . Dar Vallée , de lucru cu un scenariu slab, plin de viață de Craig Borten și Melisa Wallack , frumos evită exces , permițându- suport fire teribil Woodroof pe cont propriu și a ieși din modul de actorii lui extraordinare , care canaliza povestea fără condescendență sau ieftin de manipulare . McConaughey și Leto pot avea mai frumoase specii de roluri , dar Garner merită laude egal pentru interpretarea ei sensibil , simplu .

" Dallas Cumparatorii Club" nu permite utilizatorilor să uităm că este loc într- o epidemie de proporții tragice uluitor . Dar nici nu permite acest context gravă a nega valoarea energetică și de divertisment mare de călătorie curajoasă Woodroof de pe sârmă de mare între moarte sigură , de supraviețuire și de răscumpărare . Datorită unui coiot viclean de un protagonist - iar actorul care a făcut astfel de caractere astfel de figuri cinematografice îmbucurător de târziu - " Dallas Cumparatorii Club" se transformă faptele de o viață într- adevăr emoțional profund pământ . McConaughey nu a devenit doar diavolul știm . El a devenit cel pe care îl iubim . DESCRIERE TRADUSA!

 Partea 1
Partea 2

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top