Need for speed 2014 online subtitrat in romana
Need for speed 2014 online subtitrat.
Descriere en-ro: Aveti nevoie de DreamWorks Pictures " pentru Speed ​​marchează o revenire interesant pentru marile filme de cultura auto din anii 1960 și '70 , atunci când autenticitatea lumii a adus un nou nivel de intensitate a acțiunii de pe ecran . Atingând în ceea ce face ca mitul american de drum deschis atât de atrăgătoare , povestea cronicile o călătorie de cross-country aproape imposibil pentru eroii noștri - una care începe ca o misiune de răzbunare , dar se dovedește a fi una de răscumpărare . Bazat pe cea mai de succes franciza de jocuri video de curse vreodată , cu peste 140 de milioane de exemplare vândute , Need for Speed ​​surprinde libertatea și entuziasmul de joc într-un cadru in lumea reala , in timp ce aduce la viata pasiunea pentru drumul pe care a făcut dragostea noastră din mașini atât de atemporal.

Centrele de film din întreaga Tobey Marshall ( Aaron Paul ) , un mecanic albastru - guler OMS masini de curse musculare pe partea într-un circuit de curse ilegale nesancționate . Luptă pentru a păstra garaj deținute de familia sa pe linia de plutire , el fără tragere de inimă parteneri cu bogat și arogant șofer ex - NASCAR Dino Brewster ( Dominic Cooper ) . Dar, la fel ca o vânzare importantă de broker masina Julia Maddon ( Imogen Poots ) se pare ca va salva magazin Tobey lui , o cursă dezastruoasă permite Dino pentru a încadra Tobey pentru o crimă pe care nu a comis-o , și trimiterea la închisoare, în timp ce Tobey Dino extinde afacerea în Vest.

Doi ani mai târziu , Tobey este lansat și a stabilit pe răzbunare - , dar el știe singura lui sansa de a lua în jos rival lui Dino este să-l învingă în cursa mize mari cunoscut sub numele de De Leon - Super Bowl de curse subteran . Cu toate acestea pentru a ajunge acolo la timp , Tobey va trebui să rulați o cifră octanică ridicată , mănușă plin de acțiune care include evaziunii urmărirea polițiști coasta - la - coasta , precum si confruntă cu o recompensa de periculos Dino a pus pe masina lui . Cu ajutorul echipajului său loial și surprinzător de resurse Julia , Tobey sfidează cote la fiecare pas și se dovedește că , chiar și în lumea ostentative de supercaruri exotice , underdog poate încă termina primul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top